Wallpaper brand La Aurelia Design komt met een innovatieve nieuwe wandbekleding: Acoustic Wallcovering. ”Dit naadloze, akoestisch dempende materiaal is een geweldig oplossing voor betere akoestiek.” Ongeveer een kwart van de geluidsgolven in een ruimte wordt hierdoor geabsorbeerd.

Het materiaal heeft een textiele uitstraling, is krasvast en brandvertragend en voldoet hiermee aan hoge hospitality standaarden. De wandbekleding is verkrijgbaar tot max. 290 cm hoog en 1200 cm breed uit één groot stuk. Alle maatwerk modellen uit de collecties van La Aurelia Design kunnen hierop worden uitgevoerd. ”En dat, in de hoge kwaliteit die men van deze design studio gewend is.”

Kostenbesparend is de viltrug, want deze egaliseert oneffenheden tot 4 mm onder de wandbekleding. Dus kleine scheurtjes of gaatjes hoeft men niet van te voren te vullen of te repareren. Daarnaast gaat er in de zomer en winter een isolerende werking vanuit, wat bespaart op de energierekening.

Een aanvulling op de overige materialen; het hoogwaardige vliesbehang en de naadloze wallcoverings: smooth en textured. Het complete aanbod aan materialen is te bekijken in de vernieuwde Brand Boutique van La Aurelia Design in het ETC Design Center in Culemborg. (Elke maandag Trade Day voor de vakbranche, alleen op afspraak)

Op overige dagen is de Showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken.

Meer informatie:
www.la-aurelia.com