Matt Sleeps (van Joep Verbunt) bestaat 5 jaar. ”Na 5 jaar sinds de oprichting van Matt blikken we terug op een mooie tijd met veel ludieke acties en productintroducties. We zijn Matt begonnen om de matrassenmarkt te veranderen en het kopen van een matras leuk te maken. Zo zijn we het eerste matrassenmerk waarbij klanten hun matras gratis thuis kunnen uitproberen en met het unieke aanpasbare matras zorgen we ervoor dat iedereen het matras zelf kan instellen naar eigen wens.”

Een 5-jarig jubileum moet natuurlijk goed gevierd worden. ”Dit doen we met een geheel nieuwe boxspringcollectie: De Velvet boxspring. Daarnaast geven we, tijdelijk, op de gehele collectie de hoogste korting die we ooit hebben gegeven. Natuurlijk doen we dit ook in Matt-stijl met een evenement waar we al jaren van dromen: Nederlands eerste Beddenbiscoop. Na maandenlang opgesloten te hebben gezeten met Netflix en Videoland, je alle Zoom meetings op je slippers hebt uitgespeeld en de digitale borrels achter je laptop je neus uitkomen, is het nu namelijk wel weer eens tijd voor iets leuks.”

”Er is geen plek die meer comfortabel is om een film te kijken dan je bed. Tegelijkertijd is er geen betere locatie om een film te ervaren dan de bioscoop. Breng je deze twee samen dan geloven wij de gouden combinatie te hebben gevonden: De Beddenbioscoop! Daarnaast is dit natuurlijk ook een goede manier om onze producten te testen.”

”Van maandag 7 juni tot en met woensdag 23 juni opent de Beddenbiocoop de deuren en kunnen jij en je Matt-bedpartner neerploffen en asociaal breeduit gaan liggen in een van de 15 comfortabele Matt-bedden voor het grootste bioscoopscherm van Nederland- in Theater Amsterdam.”