Stoel Movi

ontwerp : Monique de Groot / Studio Spoinq

Met trots presenteert Spoinq haar nieuwste design :Stoel Movi. In samenwerking met Monique de Groot is een stoel ontworpen die zich kenmerkt door een groot zitcomfort en elegante lijnen. “Een vergader / eettafel stoel die echt lekker zit, dat is waar ik naar op zoek was. Vanuit mijn ergonomische achtergrond is de Movi stoel zo ontworpen dat de zit net iets hoger is dan standaard en de rugleuning de natuurlijke curve van je rug volgt. Een stoel die je gelijk omarmt en zit als een maatpak. Door hem standaard uit te voeren in verschillende frame kleuren, kun je de stoel helemaal naar jouw eigen smaak ontwerpen.”

Monique de Groot is creative director bij www.vke.nl en houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen en inrichten van werk- en leefomgevingen. De Movi is standaard leverbaar in diverse trendy kleuren en biedt qua stoffering keuze uit meer dan 200 stof-mogelijkheden. Movi is tevens verkrijgbaar zonder armleuningen en wordt uiteraard geheel in Nederland gemaakt.

 

Over Spoinq

De meubelen van Spoinq worden binnen Nederland ontworpen én geproduceerd. ”Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen en zijn we flexibel. Flexibel in de zin van leveringen, maatwerk, stoffen en materialen, als ook de snelheid waarmee wij kunnen schakelen. Bijna al onze meubelen zijn samen te stellen met houten of stalen poten en er is een enorme keuze qua stoffen en leer voor de bekleding.” Buiten de standaard collecties past het bedrijf ook veel maatwerk op aanvraag toe. ”Bij het ontwerp en productie van onze meubelen letten wij erop dat er geen materialen verloren gaan en ook alles weer kan worden hergebruikt. De Spoinq collectie past in ieder project, van restaurant tot hotel, kantoor of congres locatie maar ook zeker in huis.”
De meubelen worden verkocht via geselecteerde projectinrichters en winkels wereldwijd. Het is mogelijk om op afspraak de showroom te bezoeken.
De hele Spoinq collectie is te zien in de monumentale schoenfabriek/showroom in Waspik.

Voor meer informatie en prijzen, bel Bob : 06-30843542 of mail ons info@spoinq.nl