Bij het Belgische Decoline zitten ze niet stil. Het sympathieke bedrijf wil bijvoorbeeld vol gaan inzetten op de projectwereld. Zo is Decoline hoofdpartner geworden van The Hub. Ward Frooninckx zal, in zijn nieuwe rol als Project Manager, de Decoline projectafdeling gaan leiden. Hij treedt op als contactpersoon tussen enerzijds architecten en interieurbouwers en anderzijds onze decorateurs en klant. Hij coördineert eveneens de uitvoering van bepaalde projecten.

In dit kader is Decoline hoofdpartner geworden van The Hub, een Experience Center voor architecten in zowel Antwerpen als Gent om inspiratie op te doen en de juiste oplossingen te kunnen kiezen met hun klanten/bouwheren.

De Decoline producten zijn fysiek aanwezig zijn op beide locaties. ”Voor onze partners uit het centrum en het westen zullen we in de nabije toekomst in Thee Hub Antwerpen en Gent onze opleidingen aanbieden.”

DECOLINE FAIR

Ook organiseerde het bedrijf op 10 & 11 oktober in de showrooms in Pelt de eerste – maar zeker niet de laatste – DECOLINE FAIR. De woordvoerder: ”Hiervoor creëerden we een intiem beurgevoel in en bij onze showrooms. Onze accountmanagers stelden in een presentatie onze nieuwe producten voor. Onze partners, die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, kregen de mogelijkheid hun volledige assortiment in the picture te zetten. Dat beperkte zich uiteraard niet tot wat in onze Tech Line catalogus wordt opgenomen, maar kan vanaf nu wel volledig via Decoline besteld worden. Meer dan 160 deelnemers vonden de weg naar Pelt. Zowel klanten als partners ervaarden de beurs als zeer persoonlijk. Een succesvolle eerste editie, dus.”

Wie zijn die Decoline partners eigenlijk?

Decoline exposed by Artiteq
Decoline concealed by Blindspace
Decoline designed by Büsche
Decoline woodcrated by Byron & Byron
Decoline handcrafted by Dauby
Decoline connected by Somfy

Decoline Designed by Büsche catalogus
Decoline heeft sinds jaren een exclusief partnership met de Duitse topfabrikant Büsche, bekendvan kwalitatief hoogwaardige gordijnrails en -roedes. Onder andere de Quadro profielen, de 503 elektrische rails en de 20 en 28 mm roedes van Büsche vormen een vaste waarde in de Decoline collectie. Daaraan werden nu enkele bijzondere nieuwigheden zoals de Lip-rails en de nieuwe elektrische rails Pur – Cos – Fin toegevoegd.

De Lip-reeks zijn nieuwe decoratieve rails van Büsche met een minimalistische look. Decoline: ”Uniek is het verborgen glijkanaal waardoor het gordijn onder de rail lijkt te zweven.”

”De rail komt in twee afmetingen 25×25 en 40×15 en in een hedendaags kleurenpallet. Het aanbod decoratieve elektrische rails van Büsche werd uitgebreid met maar liefst 3 nieuwe rails. Naast de gekende ronde 28 mm 503 rail, zijn er nu ook de Pur, Cos en Fin. Drie knap vormgegeven rails in moderne kleuren, mogelijk zowel met Somfy als Trietex motor. Alle drie zijn ze eveneens mogelijk als manuele rail.”

Last but not least geeft Decoline een heuse krant over al deze ontwikkelingen uit! Lees deze hier!