AT5: Markante Amsterdamse meubelzaak geeft strijd met gemeente op en vertrekt: “Ze hebben me absoluut geraakt”

Opnieuw verlaat een Amsterdams bedrijf de stad vanwege nieuwbouwplannen van de gemeente. Dit keer betreft het een markante woonwinkel in de Klaprozenbuurt in Amsterdam-Noord. “Ze zijn wel met een oplossing gekomen, maar dan ging ik naar vier keer de huurprijs”, vertelt eigenaar Danny Verheijen.

Lees en kijk hier verder bij onze collega’s van AT5

Over Driehoek Meubelen

Al 75 jaar is Driehoek Meubelen een begrip. Het is een familiebedrijf in hart en nieren. In 1947 werd het bedrijf opgericht door Joop Verheijen. Sinds midden jaren ’90 is Danny Verheijen het gezicht van de zaak. ”Het interieursbloed stroomt Danny door de aderen en ook door die van zijn team. Alle medewerkers zijn geschoold in het vak en kunnen u volledig informeren en adviseren.”

Op meerdere plekken in Amsterdam is Driehoek Meubelen gevestigd geweest, maar sinds 1989 vindt u ons aan de Vuurwerkerweg 1-5 in Amsterdam-Noord. In maart ’23 vertrekt het bedrijf noodgedwongen naar een nieuw pand in Mijdrecht.

”Onze collecties zijn niet alleen luxury en exclusief, maar voor iedereen ook toegankelijk. Omdat al onze meubels met liefde volledig op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Al wat u in onze showroom ziet kan in ieder gewenst formaat worden aangepast. En zo past het altijd perfect in uw interieur. Onze interieuradviseurs staan u graag bij als het gaat om het inrichten van uw woning; van woonkamer tot slaapkamer. Van a to z in de puntjes, geheel verzorgd en opgeleverd, inclusief onze unieke accessoires. Zo maken we woondromen van onze klanten waar.”