Marie-Gon en Christine Boland bezoeken Milaan en bestijgen op 25 april het podium om je, mocht je niet naar de Salon afreizen, middels een trendpresentatie helemaal bij te praten.

Marie-Gon: ”Christine Boland en ik gaan samen 6 dagen naar Milaan, en springen meteen daarna op 25 april op het podium om een wervelende LIVE presentatie te geven voor iedereen die maar iets met interieurs te maken heeft: ontwerpers en stylisten, retailers, inkopers, docenten. In 2 uur tijd ben je helemaal op de hoogte met betrekking tot de nieuwste trends uit Milaan. Daarnaast zoomen we in en uit over wat er in de wereld gebeurt, en hoe je daar op kunt anticiperen en zo je concurrentie een stap voor kunt zijn. Op onze website kun je terecht voor EARLY BIRD tickets!”

Een andere mogelijkheid is uiteraard om Vakblad Interior Business Magazine te lezen. Onze redactie zal met meerdere mensen in Milaan aanwezig zijn om u in de daaropvolgende edities van onze magazines en op onze webplatformen uitgebreid op de hoogte te brengen van wat er te zien was in Milaan.

Toch lekker zelf gaan kijken in Milaan? Klik hier voor onze lezersreis.