Foto: Linkedin

Een heugelijk feit: Arno van den Broek, manager bij DMG Meubelen,  trad deze week precies 40 jaar geleden in dienst bij Piet Klerkx te Waalwijk. 

Arno van den Broek: ”Deze week is het alweer 40 jaar geleden dat ik in dienst trad bij de firma PietKlerkx te Waalwijk. Begonnen als inkoopassistent olv. dhr.Bert Klerkx en mijn mentor Vic Widdershoven heb ik de passie en drive meegekregen om iedere dag met plezier en succes te mogen werken in een van de meest succesvolle en toonaangevende meubelformule van Nederland.

Ook is het deze week 30 jaar geleden dat ik de sleutel kreeg van de destijds 2e meubelboulevard van Piet Klerkx, destijds als jongste manager en nu als senior ben ik trots dat ik een onderdeel mag zijn van een enthousiast team en fantastische werkgever DMG en dat ik mijn kennis en kunde iedere dag kan delen.”

Onze felicitaties!!