Maandagmiddag 8 juli was de jaarlijkse barbecue voor exposanten en genodigden bij De Woonindustrie in Nieuwegein. Het weer was misschien niet heel zomers, maar het was droog en iedereen liet zich alle heerlijkheden goed smaken (met veel dank aan het team van DWI voor de perfecte gastvrijheid). Met de barbecue sluit het wooncentrum de periode tot de zomervakantie af zodat iedereen straks met frisse moed en vol inspiratie de Najaarsvakdagen vorm gaat geven.

De stemming was zoals ieder jaar een mix van vrolijkheid en bezinning over het eerste halfjaar in de markt maar deze keer was toch net even anders: er werd door het centrum, bij monde van directeur Edwin Loeff, afscheid genomen van account manager Barbara van Dijk. In zijn afscheidsverhaal memoreerde Edwin dat hij en Barbara elkaar al 25 jaar kennen en dat zij vanaf het begin, toen Edwin het roer overnam in Nieuwegein en hij De Woonindustrie startte, zeer actief betrokken is geweest bij het wooncentrum. “Mijn linker- en rechterhand”, zoals hij zei.

Barbara en Edwin kennen elkaar door en door en het viel beiden dan ook moeilijk om afscheid te nemen. Barbara heeft een uitdaging aanvaard als rechterhand van een account manager bij de bekende Damen Shipyards Group en zal met het kantoor in Gorinchem als uitvalsbasis internationaal actief zijn. Haar opvolger Benjamin Streefkerk is al per 1 juni gestart en is inmiddels een vertrouwd gezicht bij de exposanten in De Woonindustrie. Dat deze groep na al die jaren gehecht is geraakt aan Barbara was goed merkbaar bij het afscheid nemen. Uiteindelijk is iedereen deze (hopelijk nog zonnige) zomer tegemoet gereden en men riep opnieuw hartelijk tegen elkaar: tot in september! En wij zeggen daarnaast: veel succes bij Damen, Barbara, en bedankt voor de zeer prettige samenwerking met Business Content Media!