Bernard Deheegher, directeur van Belgofurn en de exportman van de Belgische meubelindustrie, zwaait af. De afscheidsreceptie vond plaats op woensdag 24 januari. Bernard was 34 jaar lang het gezicht van Belgofurn. De afgelopen maanden is Bernard al door een aantal partners en collega’s in het zonnetje gezet. De Sectie Meubel binnen Fedustria wilde zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij laten gaan en maakte van de gelegenheid gebruik om Bernard te laten terugblikken op meer dan 30 jaar Belgische meubelgeschiedenis.

Als exportmanager begeleidde hij prospectiereizen naar het buitenland, verzorgde gezamenlijke beursdeelnames in onder China en behartigde op buitenlandse markten de belangen van de Belgische industrie.

Bernard bedankte in zijn toespraak onder meer Franz Schäfer (rechts naast Bernard op de foto) van het Duitse vaktijdschrift Möbelmarkt voor het gezamenlijke optrekken en de vriendschapsband die in de jaren is ontstaan. Interior Business bleef niet ongenoemd in het dankwoord. Bernard blijft actief in de branche en zal bij tijd en wijlen zijn journalistieke talent tonen in het magazine.