Van 3 tot en met 7 februari 2024 wordt in het Rothaus Park van het beurscomplex van Stuttgart een speciale vakbeurs georganiseerd voor zonwering en bescherming tegen andere elementen gericht op de horeca. OUTDOOR. AMBIENTE. LIVING. in hoofletters en met punten ertussen is de naam van deze beurs die tegelijkertijd plaatsvindt met INTERGASTRA, een bekende hotel en gastronomiebeurs. Het motto is Outdoor enjoymnet 365 days a year.

OUTDOOR. AMBIENTE. LIVING. wordt daarna nog een keer gehouden, beter gezegd: alles en iedereen blijft staan. Want twee weken later (19 tot en met 23 februari) is er de R+T beurs voor rolluiken, deuren/hekken en zonwering en daar sluit deze beurs perfect op aan. Merken als Bahama, Caravita, Corradi, Erhardt Markisen, Euromarkisen, Leiner, Lucas Outdoor, Markilux, ParaPro, Reflexa, Shadesign en Warema doen mee aan de beurs in het park en zij presenteren oplossingen voor de horeca om buiten beschut gasten te laten genieten van hun gastronomie. Denk aan markiezen, parasols en zondoeken maar ook aan terrasdaken en accessoires.

 

“Zonwering voor projecten stelt vaak bijzondere eisen aan leveranciers: grotere oppervlakken die beschermd moeten worden tegen zon, wind en regen. Het vraagt vaak ook om andere technische oplossingen dan bij consumenten in de tuin of op het terras”zo stelt Christiane Berning (foto hierboven), Head of Marketing & Business Development bij de leverancier markilux GmbH + Co. KG. OUTDOOR. AMBIENTE. LIVING. geeft een gelegenheid om te laten zien hoe de producten daadwerkelijk buiten worden toegepast in plaats van in een overdekte hal. “De combinatie van INTERGASTRA en R+T en deze beurs zorgt voor een prima platform omdat op beide beurzen de inkopers voor de horeca langskomen”, aldus Berning. Dit oordeel wordt gedeeld door de overige exposanten en zij verheugen zich alvast op de komst van internationale bezoekers naar deze gespecialiseerde beurs in Stuttgart. En wanneer het weer tegenvalt is dat dus juist goed voor het demonstreren van deze oplossingen!

www.messe-stuttgart.de/outdoor