De grootste beurs voor tuin en buiten leven spoga+gafa gaat niet door dit jaar. Spelbreker is uiteraard opnieuw het COVID-19 virus en de daaruit voortkomende beperkingen in reizen, verblijven en het bezoeken van evenementen zoals deze beurs. De volgende editie staat nu gepland voor 19 tot en met 21 juni 2022 in het beurscomplex van Keulen.

Ook met de eind februari ingevoerde regels in Noordrijn-Westfalen ten aanzien van internationale vakbeurzen blijkt het houden van de beurs niet haalbaar te zijn voor de geplande datum van begin augustus, aldus organisator Koelnmesse. De nieuwe datum van juni 2022 past optimaal bij het moment van orders plaatsen in de betrokken branches en er is dan ook positief op gereageerd door exposanten.
Dus kijkt de beurs nu optimistisch naar voren, naar juni 2022, samen met de exposanten en andere partners. Men verwacht dan in Keulen alle inkopers en beslissers weer te mogen begroeten.

De komende editie in 2022 wordt een hybride variant waarbij zowel fysiek bezoek als bezoeken via een digitaal platform mogelijk is. Dit laatste is mogelijk via spoga+gafa @home. Ook in 2022 zal de beurs bol staan van de noviteiten en trends, zowel voor de aanwezige exposanten als voor de bezoekers, zo belooft Koelnmesse. Aanmelden voor spoga+gafa 2022 kan vanaf binnenkort online via de site.

www.spogagafa.de