Toen het nieuws bekend werd dat de Beurs Keulen dit jaar niet zou doorgaan, werd er bij Natuzzi beslist tot het creëren van alternatieve, lokale beurzen bij enkele grote dealers voor haar Natuzzi Editions merk. Natuzzi Editions is de middensegment collectie van de Natuzzi Group en wordt in België verdeeld op 27 locaties en in Nederland voorlopig op 11 locaties met een eigen shop-in-de-shop concept waardoor de identiteit van het merk weerspiegeld wordt en de collectie harmonieus tot uiting komt. Voordeel van het merk is dat het een collectie aanbiedt die zowel moderne (met of zonder relaxfunctie), comfort als traditionele banken omvat en dat nagenoeg alle modellen zowel in stof als leder verkrijgbaar zijn.

”Bovendien is Natuzzi Editions het enige merk dat in het middensegment van de meubelmarkt wereldwijd actief is”, zo claimt Jan Mentens van Home Philosophies (agentuur van Natuzzi voor de Benelux). ”Een troef die door de toenemende internationalisering van de samenleving en het internet een extra dimensie toevoegt én extra zekerheid geeft aan de consument.” Voor de Benelux werd er door Natuzzi beslist om haar huisshow te laten doorgaan bij Odrada Interieur in Balen. Dit omwille van de centrale ligging in Benelux (amper 15 minuten van de Nederlandse grens) en de grootte van hun recent vernieuwde 500 m² Natuzzi Editions galerie.

Voor de gelegenheid werd deze de afgelopen weken nogmaals opgefrist én voorzien van de nieuwe banken, stoffen, leders en modieuze kleuren enerzijds en de bestverkopende modellen uit de bestaande collectie anderzijds. Bestaande en geïnteresseerde nieuwe dealers kunnen op afspraak terecht om de collectie en het concept te bekijken en er hun keuze te maken voor hun collectie 2021.

De presentatie in Benelux loopt nog enkele weken door en kan bezocht worden na voorafgaande afspraak met de agentuur van Natuzzi voor de Benelux (Home Philosophies : Jan Mentens – jan.mentens@homephilosophies.com).