Broers Design, een producent van op maat gemaakte tafels, is verheugd de lancering van 3D-bestandsdownloads in hun online configurator aan te kondigen.

Met de 3D-bestandsdownloads kunnen professionals en consumenten het 3D-model van hun samengestelde meubel downloaden en importeren in hun favoriete ontwerpsoftware, zoals PaletteCAD, SketchUp, Fusion360 en tientallen meer. Dit betekent dat klanten nog beter kunnen zien hoe hun op maat gemaakte meubels in hun ruimte passen.

“We zijn altijd op zoek naar manieren om het ontwerpproces gemakkelijker en leuker te maken voor interieurprofessionals en consumenten”, zegt Christian Mollee, mede-eigenaar van Broers Design. “We bieden al enkele jaren Augmented Reality aan maar met de toevoeging van 3D-bestandsdownloads geven we iedereen de mogelijkheid om hun ontwerp van op maat gemaakte meubels volledig voor te stellen en te plannen.” aldus broer Robert.

Naast het downloaden van 3D-bestanden, kunnen klanten met de online configurator van Broers Design kiezen uit een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder verschillende materialen, afwerkingen en formaten. Klanten kunnen ook aangepaste aanpassingen aanvragen en met een ontwerpspecialist spreken om ervoor te zorgen dat hun meubels aan hun specifieke behoeften en voorkeuren voldoen.

Met de nieuwe functie om 3D-bestanden te downloaden, haalt Broers Design het giswerk uit de aankoop van op maat gemaakte meubels en stelt het klanten in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hun interieurontwerp. Probeer het zelf uit op www.broersdesign.com.