Nieuws van het agenten front. JWR is aangesteld als nieuwe agent van De Eiken Zetel. Bert Pol gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.

De familie Willems hierover: ”Enige tijd geleden heeft onze agent Bert Pol van Three Point aangegeven dat na 15 mooie jaren bij De Eiken Zetel agent te zijn geweest, hij van zijn welverdiende pensioen wil gaan genieten. Per 1 januari 2023 hebben wij een nieuwe agent aangesteld voor onze RELAX COLLECTIE, die de taken van Bert overneemt. Bert zal onze nieuwe agent nog tot de zomer blijven ondersteunen zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt en Bert de tijd heeft om in schoonheid afscheid te nemen van zijn klanten. De nieuwe Agent is JWR Bedden.nl.”

JWR Bedden is het bedrijf van Jan & Wanda Roosenburg. Binnen JWR Bedden.nl is Jan verantwoordelijk voor de buitendienst en Wanda voor de binnendienst. ”Wij nodigen u graag uit om hen te ontmoeten op de voorjaarsbeurs op de Woonindustrie in Nieuwegein, waar we tevens onze nieuwste relax modellen zullen presenteren. Let op: Omdat JWR Bedden.nl ook meerdere slaap-merken vertegenwoordigt bevindt de nieuwe stand zich op de slaapafdeling op de tweede etage tegenover de stand van Rőwa.”

Contactgegevens JWR

Crayenbosch 3

3261 TD

Oud Beijerland

Tel: 06-53316026

Mail: info@jwrbedden.nl