Dutch Design Week komt eraan! Ontwerpers zijn sleutelfiguren in het vormgeven van onze toekomst en zijn daarom dé toekomst van design. De call for entries voor de 23e editie is nu open. Ontwerpers kunnen hun projecten indienen tot 14 juni. Van 19 tot en met 27 oktober staat Eindhoven helemaal in het teken van het design van de toekomst en is daarmee the best of all weeks!

Dutch Design Week (DDW) is een platform voor ontwerpers wereldwijd. DDW wil alle ontwerpers een podium bieden om hun bijzondere en grensverleggende werk te tonen aan een nationaal en internationaal publiek. Terwijl de Call for Entries zich richt op ontwerpers, vertrouwt de organisatie op de vele culturele instellingen, locaties, merken, organisaties en ondernemers die samenwerken om van Dutch Design Week een showcase te maken van de toekomst van design en het ontwerp van de toekomst.

In 2024 ligt een bijzondere nadruk op het uitnodigen van grootse projecten die op een van de prominente pleinen van Eindhoven zouden kunnen landen.

Dutch Design Week doet er alles aan om de aanmeldingsprocedure nog toegankelijker te maken. Een uitgebreide reeks tutorials-met-een-knipoog van Bruno Baietto’s met kritisch designer Teun de Wasbeer in de hoofdrol begeleidt deelnemers door de stappen van de aanmeldingsprocedure. DDW opent dit jaar ook haar deuren, persoonlijke consulten met online en offline inloopspreekuren.

Lees hier meer over de aanmeldingsprocedure.