Zoeterwoude-Rijndijk, 10 december 2020 – De grootste en nieuwste Stressless Concept Store is vanaf nu te vinden bij multibrand woonwinkel CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. In de Concept Store staat de ruimste keuze uit de totale comfortcollectie van Stressless. ”Voel, zie en beleef meer dan 30 fauteuils, banken, eetkamerstoelen en bureaustoelen bij CASBA.”

We zijn trots de grootste en nieuwste Stressless Concept Store te openen! In onze loft hebben we ruimte gemaakt om de complete comfortcollectie van dit populaire Noorse merk te presenteren. Op deze prominente plek in onze woonwinkel nemen we de klant mee in de wereld van Stressless en hebben we alle rust en ruimte voor persoonlijk advies”, zegt Nils Beverwijk, directeur bij CASBA Wonen & Slapen.

Noorse kwaliteit sinds 1934

De meubels van Stressless staan voor ultiem comfort. Onder het soepele leer en de zachte stof zit superslimme technologie verstopt, wat ervoor zorgt dat de meubels compleet naar het lichaam vormen. Sinds 1934 worden de Stressless meubels gemaakt in Noorwegen. De fabriek staat op een prachtige plek omgeven door fjorden en bergen. Dit is waar de ontwerpers van Stressless hun inspiratie vinden voor de unieke ontwerpen en waar vakmanschap en passie voor meubels al generaties lang wordt doorgegeven.

Tweede kerstdag is ‘Stressless Adviesdag’

CASBA organiseert op tweede kerstdag de ‘Stressless adviesdag’. CASBA roept de consument op om op tweede kerstdag langs te komen en advies te krijgen van de fabrikant over de populaire Stressless relaxfauteuils en banken.

Stay safe!

CASBA benadrukt het veilig winkelen. ”Dankzij de grote oppervlakte van de winkel (totaal 20.000m2) en de preventieve maatregelen kunnen klanten bij CASBA lekker ruim en veilig shoppen. CASBA vraagt iedereen rekening met elkaar te houden en 1,5 meter afstand te houden, om zo samen de kans op besmetting te verkleinen.”

Meer over CASBA?

Leest u in de laatste editie van Interior Business Magazine. Geniet van het uitgebreide interview met Nils en Isabelle Beverwijk! Nog geen abonnement? Dan is het tijd voor actie!

Over CASBA Wonen & Slapen

CASBA Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude een ‘multibrand woonwinkel’. Sinds 1980 worden klanten geïnspireerd met een uitgebreide collectie woon-, slaap- en designmeubelen. Bij CASBA zijn de mooiste woon- en slaapmerken onder één dak te vinden, zoals Auping, Bert Plantagie, Henders & Hazel, Leolux, Montèl, Natuzzi, Pullman, Serta, Trendhopper, UrbanSofa, XOOON en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op casba.nl.