Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink Group uit Delden.

Bert Smellink: “De laatste maanden kregen wij meer en meer vraag van klanten of wij hen vanwege leveringsproblemen konden voorzien in een alternatief voor de betere producten uit de Cevilit-collectie. Deels konden wij dat meteen invullen, maar in een aantal producten was Cevilit uniek. Voor ons was dit aanleiding om contact te leggen en de mogelijkheden voor overname te onderzoeken: Doorgaan met de confectie was geen optie, maar belangrijk was wel dat wij konden voorzien in dezelfde producten in combinatie met de mogelijkheden van maatwerk alsook snelle leveringen.”

“Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat wij de merknaam, de voorraden en de expertise hebben overgenomen en nu gaan zorgen dat de voorraden op korte termijn op het oude niveau komen. In speciaalconfectie kunnen wij uitstekend voorzien door onze intensieve samenwerking met confecties in Zuid-Europa: wekelijks vindt er transport plaats van maatwerk en zetten wij pakketdiensten in om rechtstreeks vanuit Zuid-Europa naar afnemers te sturen. Onze logistiek is al dusdanig ingericht en geautomatiseerd, dat wij hierin het niveau dat klanten van Cevilit gewend waren, probleemloos kunnen garanderen”, aldus Bert Smellink.

Smellink is al bijna 30 jaar leverancier van hoogwaardig bed- en huishoudtextiel voor zowel de consumenten- als de institutionele markt. Naast de eigen merken GILDER en BONNANOTTE levert ze veel artikelen onder private label.

Scan de QR code en maak kennis met haar mogelijkheden en werkwijze.