Na de lockdown in Duitsland zal de M.O.W. de eerste grote beurs voor de meubelindustrie zijn die van start gaat. Van 20 tot en met 24 september is men van harte welkom in Bad Salzuflen.

We moeten allemaal snel uit de startblokken om de inhaalrace op de gemiste omzet van de afgelopen maanden in te halen, zo redeneert de organisatie van de vakbeurs. Inspiratie, informatie en vooral handel is nu meer gewenst dan ooit. Gelukkig biedt de beurs een goed overzicht van het midden van het midden van het midden van de markt en dat is waar het volume van de vraag zich nog steeds bevindt, aldus M.O.W.

Als social distancing ons iets heeft geleerd dan is dat het belang van persoonlijk contact. Ook in de zakelijke markt: zoomen is aardig, maar mensen face to face ontmoeten kan dit niet vervangen, zeker niet in de meubelbranche, aldus de organisatie. Het grote beursterrein en e ruime hallen zorgen in ieder geval voor voldoende afstand tussen de exposanten onderling en de bezoekers, andere maatregelen (handgel en dergelijke) zijn uiteraard nog steeds van kracht.

Het assortiment in de winkels moet dringend worden opgefrist na maanden van stilstand en eind september is het moment om dit te doen. Dit geldt voor alle geledingen van de markt, maar zeker voor het middensegment, waar de concurrentie groot is. Dit maakt deze ditie van de beurs onmisbaar voor fabrikanten en retailers. Entree, catalogus, parkeren, wifi blijven gratis. De gratis hapjes en drankjes zullen deze keer anders worden geserveerd dan gebruikelijk.

Meer details volgen de komende maanden, de organisatie is hoe dan ook er op gebrand om iedereen weer te ontmoeten in Bad Salzuflen van 20 tot en met 24 september!

www.mow.de