De Chinese International Furniture Fair is verheugd dat alle reisrestricties ten aanzien van COVID door de Chinese regering zijn opgeheven. Dus de CIFF kan weer onbeperkt internationale bezoekers verwelkomen in Guangzhou zonder dat deze in quarantaine hoeven te gaan.

Wel moeten internationale bezoekers een negatieve test laten zien die binnen 48 uur na vertek is genomen en bij de douane een formulier invullen, dus geen formulieren meer invullen op een ambassade of consulaat. Er hoeft ook geen test meer te worden afgenomen bij aankomst in China. Wel is er een algemene check bij aankomst op het vliegveld van Guangzhou om te kijken of menĀ  coronasymptomen heeft.

Aan boord van vliegtuigen naar China moeten passagiers nog steeds maskers dragen. CIFF is enorm blij dat internationale bezoekers en media nu weer naar de beurs kunnen komen. De beursorganisatie helpt bezoekers met het vinden van hotelkamers en het reserveren van restaurants in de stad. Men bemiddelt ook bij het eventueel bezoeken van meubelfabrieken ter plekke.

Zoals gebruikelijk is de beurs opgesplitst in twee delen. Van 18 tot en met 21 maart draait het om woonmeubelen voor binnen en buiten in Area B van de Canton Fair, van 28 tot en met 31 maart gaat het om projectmeubelen in Area D. Bij de eerste beurs wordt tegelijkertijd Homedecor & Hometextile gehouden, bij de tweede beurs loopt CIFM/ interzum Guangzhou 2023 tegelijkertijd mee.

Registreren voor tickets via www.ciff.furniture