Het bedrijf CooLoo meldt via linkedin: “Dit seizoen lanceren wij een nieuw meubelconcept, waardoor het mogelijk is om onze duurzame lounge meubels te leasen of huren voor in je eigen tuin of op je dakterras. Het biedt voor zakelijk, horeca óf consumenten een duurzame design oplossing en een zorgeloos seizoen.”

“Meubels leasen? Zo werkt het! · Stap 1: gedurende de wintermaanden bedenk jij hoe je eigen lounge set, gemaakt van recycled leer, kurk of andere afwerkingen, eruit komt te zien. · Stap 2: wij komen de meubels bij jou in de tuin of op het dakterras plaatsen. · Stap 3: het hele seizoen genieten van de zachte en comfortabele lounge set, terwijl je vrienden en familie vertelt dat je duurzaam en circulair bezig bent! · Stap 4: na het seizoen halen wij de meubels weer bij jou thuis op. · Stap 5: wij reinigen, repareren, refurbishen de meubels en slaan ze veilig op. · Stap 6: als de dagen weer langer worden kun jij gaan nadenken hoe je tuin het komende seizoen eruit moet gaan zien.”

“Stel weer je eigen set samen en we gaan weer verder vanaf stap 2. Makkelijk toch? Kijk even op onze lease pagina, of stuur ons een berichtje als je vragen hebt!” Het sluit aan op de groeiende trend in een verschuiving van bezit naar gebruik, ook voor meubelen. Het weglachen van dit soort concepten is echt niet meer gepast.