Wie helpt de Kerstman inrichten?

Het jaar zit er weer bijna op en we mogen tevreden terugblikken op het jaar 2019. Het was een jaar met veel mooie projecten, gave uitdagingen, leuke klanten en blije gebruikers. Het was bovendien een jaar waarin we, in samenwerking met onze partner Habufa, een baanbrekende oplossing hebben mogen lanceren! En dat willen we natuurlijk in stijl vieren met een traditionele ludieke kerstactie 🙂

Wederom heeft de Kerstman dit jaar de hulp van de woonbranche ingeroepen. En hoe kunnen we hem beter helpen dan met behulp van deze nieuwste software applicatie; MyRoomPlans? In MyRoomPlans vind je de nieuwste aanwinst van de Kerstman; een nieuwe blokhut op de Noordpool. Het is alleen nog niet zo fraai aangekleed. Wie anders dan de professionals uit de woonbranche hebben de kennis, ervaring én skills om dit stulpje om te toveren tot een echte Kerstman-waardige blokhut?!

De beste ontwerper en blokhut-interieur-designer ontvangt van ons de, inmiddels legendarische, titel “Kerstelf van het Jaar 2020”, mét bijbehorend salaris!

DOE JE MEE?! HELP DE KERSTMAN INRICHTEN!

We wensen je veel ontwerpplezier, fijne feestdagen en natuurlijk al het beste voor het nieuwe jaar!

 

Over Colijn & MyRoomPlans
Colijn IT: ”MyRoomPlans is een roomplanner waar we voor onze ludieke kerstactie gebruik van maken is een roomplanner en 3D productconfigurator in één, die we samen met onze partner Habufa ontwikkeld hebben. Het vormt dé ultieme verkooptool die klanten helpt de verbeeldingskloof te overbruggen; toon een ruimte zoals die daadwerkelijk is en maak gebruik van producten uit de échte Habufa collectie, direct te configureren en vervolgens te bestellen.

Het is daarmee geen “gadget”, maar een integraal onderdeel van bedrijfsprocessen die een zeer positieve impact kan hebben op de consument en de woonbranche als geheel. Tenslotte: 51% van de consumenten stelt aankopen uit, 36% daarvan stelt ze zelfs af en bij de klanten die wél kopen valt het product bij 42% anders uit dan ze verwacht hadden. Dat zijn schokkende cijfers waar we in de branche gezamenlijk aan moeten werken!”