De nieuwe meubelen van Pieter Adam zijn een aanvulling op de Collect(t)able serie. “Deze nieuwe modellen worden gekenmerkt door een harmonieuze mix van stijl, elegantie en vakmanschap”, aldus het merk. De nieuwe collectie bestaat uit banken, stoelen en een hocker.

Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals stro-inlegwerk, leer en corduroy. Het messingen onderstuk is verkrijgbaar in antiek zilver, antiek goud en rosé. “De nieuwe meubelen kunnen perfect met de tafels uit de Collec(t)able collectie gecombineerd worden, waardoor je een samenhangende en stijlvolle look kunt creëren. Door verschillende soorten materialen en patronen te mixen, creëer je eenvoudig een unieke look. Alle meubelstukken zijn perfect voor maatwerk en verkrijgbaar in meerdere afwerkingen. Wees creatief en creëer een unieke look!”

Sea Treasure is de nieuwste verlichtingscollectie van Pieter Adam. Tijdens het creëren van deze collectie raakte de designer geïnspireerd door al het moois dat de zee te bieden heeft. Elk armatuur in deze prachtige collectie vangt de allure van onderwaterwonderen. De armaturen hebben een bijzonder design, met een golvende beweging en stralen puur vakmanschap uit. De collectie bestaat uit een tafellamp, wandlamp en hanglamp. Als materiaal voor de verlichtingsstukken wordt Messing- en Muranoglas gebruikt.

“Breng sfeer in huis met de tijdloze elegantie van de zee.”

pieter-adam.com