De ‘Ecommerce50 Award’ wordt jaarlijks uitgereikt aan het snelst groeiende e-commercebedrijf van Nederland. In april werd NADUVI genomineerd voor deze award, wat al een grote eer was. Op 7 juni werd de droom van de winst werkelijkheid, want NADUVI sleepte de award – met een ruime voorsprong op de nummer 2 – in de wacht.

Over NADUVI
NADUVI is een webshop met het naar eigen zeggen ‘grootste interieur outlet assortiment van Nederland’. Consumenten kunnen hier meubels en woonaccessoires van bekende interieurmerken met hoge kortingen aanschaffen. Middels het eigen gecreëerde ecosysteem, is het voor de consument mogelijk om producten direct bij het interieurmerk te kopen. Doordat NADUVI zelf geen warehouse heeft, is er een schakel in de productieketen minder. Dit bespaart kosten voor zowel consument als leverancier, en zorgt ervoor dat overgebleven voorraad een mooie bestemming krijgt.

Het kantoor van NADUVI is gevestigd aan de rand van Amstelveen, tegen Amsterdam aan. Hier werken iedere dag ruim honderd werknemers hard om het platform steeds beter te maken en nog meer klanten van een prachtig interieur te voorzien.

Enorme groei
Hoewel NADUVI pas twee jaar bestaat, heeft de online interieuroutlet de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. In september 2020 ging NADUVI er al met de ‘Beste Starter Award’ vandoor. In datzelfde jaar breidde de online outlet zich naast de Nederlandse markt uit naar België en Duitsland. In 2021 won NADUVI maar liefst drie prijzen – zowel in Nederlands als internationaal. De ‘Tech5’, een ‘Red Herring’, en ‘Website van het Jaar’ in de categorie Lifestyle, Home & Living. In de afgelopen twee jaar heeft NADUVI meerdere miljoeneninvesteringen binnen weten te halen. Met deze investeringen én inspanningen van een steeds groeiend team staan er al ruim 50.000 producten op het platform en komen er iedere dag nieuwe topdeals bij.

Founder en CEO Itai Gross over de winst: “Ik ben ontzettend trots op alles wat het team samen met mooie merken heeft neergezet. We zijn nog maar net onderweg, dus er komt nog veel meer aan.”