Tijdens Design District lanceert BNS Crisp een nieuw initiatief: het Creatief Sprekersburo. Het netwerk voor interieurprofessionals biedt leden en merkpartners hiermee een podium om hun kennis en expertise te delen én het wordt voor organisaties en bedrijven makkelijker om hoogwaardige sprekers te vinden die iets te vertellen hebben over relevante onderwerpen op interieur- en ontwerpgebied.

Het Creatief Sprekersburo wordt gelanceerd tijdens het middagprogramma op woensdag 29 mei. Dit programma – dat gevuld is met inspirerende talks – organiseert BNS Crisp samen met Huijser Meubel Agenturen.

“BNS Crisp heeft een uitgebreid netwerk vol met ervaren interieurprofessionals en mooie interieurmerken die over een boel kennis en expertise beschikken. Binnen het Creatief Sprekersburo bundelen we de krachten en maken we deze expertise zichtbaar voor iedereen die op zoek is naar een spreker met kennis over interieur en ontwerp. Dit is een win-win situatie; het versterkt de propositie van ons netwerk, het biedt een podium aan onze leden en merkpartners en we bieden een extra service aan retailers, bedrijven en andere organisaties die op zoek zijn naar een creatieve spreker”, aldus Carin Frijters, voorzitter BNS Crisp.

Tijdens het middagprogramma van BNS Crisp en Huijser Meubelagenturen op 29 en 30 mei tijdens Design District, krijgt een selectie van de reeds aangesloten sprekers het podium om hun kennis en expertise te delen. Zo kun je talks bijwonen van Pascal van Dort (Rockfon) over het belang van goede akoestiek, van interieurprofessional Femke Baten over fotostyling, van Tim Verschore (Elu-Fire) over bio-ethanol- en waterdamphaarden, van interieurontwerper Jolanda Böhm over haar designtours en van trendwatcher Esther van Houdt over kleur en materiaal.

Leden en/of merkpartners van BNS Crisp kunnen zich kosteloos aanmelden om deel te nemen aan het Creatief Sprekersburo. Voor interieurprofessionals of interieurmerken die nog geen lid of merkpartner zijn is dit een mooi moment om aan te sluiten bij BNS Crisp en zichzelf in de spotlight te zetten.