Het creatieve team van bert plantagie krijgt een nieuwe impuls dankzij de aanstelling van Creative director Gisella Groenewoud. Gisella werkte 11 jaar als Art Director voor Leolux en was eerder voor de Bijenkorf actief in diverse sales- en creatieve functies.

“De komst van Gisella zien we als een enorme verrijking en als een kans om ons merk verder te ontwikkelen op creatief vlak. We hebben de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, waarbij de productie van kwalitatief hoogwaardige meubelen steeds centraal stond. Nu is dé tijd om onze identiteit verder te verkennen, vorm te geven en te laten floreren. We denken dat Gisella dankzij haar ervaring en persoonlijkheid de beste katalysator is voor dit proces”, zegt directeur/eigenaar Bert Plantagie.

Gisella: “Mijn ambitie is om een uniek beeld te creëren voor bert plantagie op het gebied van identiteit, concepten en productontwikkeling, samen met het getalenteerde creatieve team en externe designers. Ik ben ontzettend enthousiast over het bedrijf, de merken en de mensen.” Hoewel bert plantagie nog niet eerder een Creative director had, zal Gisella een deel van de werkzaamheden van Mirjam Snapper overnemen. Zij gaat na 15 intensieve en zeer betekenisvolle jaren bij bert plantagie extern een nieuwe uitdaging aan. Als Vakgroepmanager bij het Rijnstate ziekenhuis (Arnhem) zal zij per 1 november resultaatverantwoordelijke zijn voor de eenheid Kindergeneeskunde.

Een ander deel van Mirjams taken zal overgenomen worden door Jessica Westenbrink. Zij heeft een HR-achtergrond en zal bij bert plantagie de functie van Officemanager gaan vervullen. “Deze veranderingen luiden een nieuwe dynamische fase in, die perfect past bij de innovatieve, internationale koers die we hebben uitgezet – onder meer met de opening van een flagshipstore in Singapore”, aldus Mirjam. “Ik heb de afgelopen 15 jaar met heel veel liefde en plezier voor bert plantagie gewerkt en dit bedrijf zien groeien richting volwassenheid. Nu voor mij de tijd is gekomen om een volgende stap te zetten, wil ik graag al onze kopers, klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen dat ik heb genoten. Ik weet zeker dat het geweldige team dat nu bert plantagie vormt, de organisatie naar nieuwe hoogten weet te brengen.”