Maatmeubelbedrijf D interieur uit Estaimpuis mag een nieuwe sterke kracht in de rangen verwelkomen. Nicolas Vuylsteke wordt per 1 september, met een minderheidsparticipatie mede-eigenaar van D interieur.

Het bedrijf zet deze stap om ”haar unieke positie in de markt ook in de toekomst te bestendigen.”

”D interieur onderging de voorbije jaren een grondige facelift. Het bedrijf staat vandaag waar zaakvoerder en oprichter Bruno Demuynck droomde te staan na 25 jaar (opgericht 1998). D interieur is een voorbeeldbedrijf in zijn sector. Het productie-atelier en kantoren werden recent verder uitgebreid en klaar gezet voor de toekomst met nog meer oog voor kwaliteit, detail en klantenfocus. Met 45 medewerkers is D interieur al lang geen klein bedrijf meer; groot genoeg om de nodige investeringen te kunnen doen in mensen en machines en niet te groot om de persoonlijke aanpak aan hun klanten te kunnen bieden.”

”Met zijn achtergrond in de sector en sterke technische bagage betekent de komst van Nicolas een sterke toegevoegde waarde voor D interieur. Via het gedeelde leiderschap wil D interieur zich wapenen tegen de steeds complexer wordende uitdagingen van het ondernemerschap. Deze versterking zal Bruno toelaten zich nog meer te kunnen toeleggen op advies op maat van de klant en de verdere ontwikkeling van het bedrijf.”

Nicolas Vuylsteke zal zich in eerste instantie toeleggen op de verdere integratie van een nieuw teken- en productieprogramma, dat samen met de expertise van de 45 werknemers, de basis vormt van de productie van alle maatmeubelen van het bedrijf.

Het nieuws van de komst van Nicolas werd donderdag 25 augustus, geheel in stijl van de mensgerichte aanpak die Bruno typeert, in primeur aan de eigen medewerkers meegedeeld tijdens een teamdag in Oostende.” Deze zet bevestigt het geloof in de mooie toekomst van het meubelmaatwerk bedrijf met roots in Wevelgem.

www.D-interieur.be