Op donderdag 14 juli organiseert Daily Trade Fair in Venlo een standhoudersmiddag. De (potentiële) standhouders worden uitgenodigd om mee te praten over de plannen van de organisatie.

Deze middag is er een interessant programma, zodat naast elkaar leren kennen, ook direct inspiratie opgedaan kan worden. Diverse sprekers zorgen voor extra energie en inspiratie, waaronder Chantal Riedeman; Chantal is blijmaker en de enige shopoloog van Nederland, daarnaast heeft ze meegewerkt aan de dynamische routing die we op Daily Trade Fair hebben. Deze middag heeft zij drie gouden tips speciaal voor jullie. Hiermee creëer je als exposant gegarandeerd meer opvalwaarde, verkoopwaarde en blije klanten! In een boeiende presentatie vertelt Chantal alles over stopkracht en attentiewaarde in jouw showroom.

Programma
13:45 uur Inloop en ontvangst
14:00 uur Aanvang en opening
14:05 uur Inspirerende ondernemer aan het woord
14:25 uur Happy Place door Chantal Riedeman
15.00 uur Brainstorm
16:00 uur Afsluitende borrel

“Onze stip op de horizon verschuift niet; Een succesvolle Daily Trade Fair in ons bijzondere gebouw, Een ontmoetingsplek waar exposanten en bezoekers elkaar ontmoeten, zich laten inspireren en zaken doen. Dit alles in een aangename sfeer: Quality time for professionals. Ons drie pijler-beleid, waar we een Hospitality Zone en DTF Events hebben toegevoegd aan het bestaande concept, maakt ons totale concept nog interessanter . Nu de horeca, na twee stille jaren, massaal weer open is gegaan, merken we dat we de tijd hard nodig hebben om dit goed te organiseren. Begin januari 2023 openen wij de deuren.”

“Samen willen wij van Daily Trade Fair Venlo een succes maken. Deze middag is voor alle relaties en (potentiële) standhouders. Wij kijken uit naar je komst.”
– Team Daily Trade Fair Venlo –

Aanmelden via: events@dailytradefairvenlo.com

Komt dit moment niet gelegen?

Wij denken graag mee, zodat we jou op een passend moment kunnen ontvangen.
Wil je op een andere moment langskomen?
Stuur dan een e-mail naar hetzelfde adres: events@dailytradefairvenlo.com