De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie vanuit Nieuwegein van De Woonindustrie. Er zijn twee momenten dat het centrum open is, er zijn de Najaarsvakdagen en er zijn nieuwe merken en samenwerkingen in het centrum.

Maandag 11 juli t/m vrijdag 2 september is de Woonindustrie
tussen 8.30 en 17.00 uur uitsluitend op afspraak met een of meerdere exposanten te bezoeken.

Maandag 5 september hervatten we de reguliere Marketdays: we zijn dan op maandag tussen 10.00 en 17.00 uur zonder afspraak te bezoeken. Van dinsdag t/m vrijdag ben je tussen 8.30 en 17.00 uur van harte welkom wanneer je een afspraak met een of meerdere exposanten hebt.

Tot maandag 11 juli a.s. gelden de reguliere openingstijden

NAJAARSVAKDAGEN 2022

Bezoek en ontmoet onze exposanten met ruim 200 merken, ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten. Bekijk nieuwe kleuren en voel nieuwe materialen op:

SEP 2022
ZO 11 – MA 12 – DI 13 | MA 19- DI 20

Zondag 10.00 – 17.00 u WOONevent (Consumentendag)
Maandag 10.00 – 18.00 u
Dinsdag 10.00 – 18.00 u

Hieronder vind je een uitnodiging voor de Najaarsvakdagen (wanneer je op de afbeelding klikt dan opent deze in een nieuw venster).

Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van jouw persoonlijke QR toegangscode van de Woonindustrie volstaat. Heb je deze nog niet? Deze kun je hier eenvoudig aanmaken.

Wil je graag met klanten de Najaarsvakdagen bezoeken? Kom dan op
zondag 11 september, dan zijn ook consumenten welkom. Op die dag wordt er o.a. gratis stylistenadvies gegeven. Het verdere programma volgt spoedig.

Hieronder vind je een uitnodiging om door te sturen naar je klanten (wanneer je op de afbeelding klikt dan opent deze in een nieuw venster).

Heeft je klant nog geen QR toegangscode voor de Woonindustrie? Stuur dan onderstaande uitnodiging door, registreren kan eenvoudig door het scannen van de QR code.

NIEUWE MERKEN EN SAMENWERKINGEN

  • AYA of Sweden (bedden) heeft voor de Woonindustrie gekozen en is een nieuwe exposant op de afdeling slapen;
  • Himolla (meubelen) is er ook weer bij tijdens de VAKdagen in september;
  • Op de tweede verdieping is de afdeling accessoires uitgebreid met meer dan 20 merken van Prospectt zoals o.a. Nkuku, Swedish Tonic en Neolea;
  • Ook de merken Uyuni Lighting, Mr. WattsonEledea en EKTA Handvaerk van Piffany Copenhagen hebben hun intrek genomen op de afdeling accessoires op de tweede verdieping;
  • Dôme Deco (meubelen) en Ter Halle (wanddecoratie) hebben opnieuw het vertrouwen in DWI uitgesproken en de samenwerking verlengd;

Ook partners NIA ACADEMIE en BNS Crisp hebben de samenwerking met DWI verlengd.