Afgelopen zondag 23 en maandag 24 januari organiseerde Daily Trade Fair Venlo twee extra Preview Days. Deze extra open dagen waren een succes.

Bér Kerren van de organisatie: ”Er was volop belangstelling van verschillende bedrijven uit de hospitality, home, gift en garden branche. Geïnteresseerden kregen uitgebreid de mogelijkheid om de bijzondere locatie te zien, vragen te stellen en uiteindelijk kon er door potentiële exposanten een optie worden genomen op de laatste vrije plekken. Voor de zelf-ontwikkelde scansoftware (Daily Trade Fair Application), was eveneens veel interesse.” De organisatie verzorgde een demonstratie van de mogelijkheden binnen de applicatie. Bér: ”Het team van Daily Trade Fair Venlo kan terugkijken op succesvolle Preview Days.”

Er was meer te doen in Venlo. Dit weekend werd in een van de beurshallen ‘TreeVention’ georganiseerd, een boomkwekerij beurs waar Euregionale boomkwekers een compleet assortiment aan tuinplanten presenteerden. Tuincentrumeigenaren uit geheel Europa kochten hier naar hartenlust hun assortiment tuinplanten voor het komende seizoen.