Ben je architect, sportief en hou je van netwerken tijdens hét buiten-event van het jaar? “Dan ben je welkom op de 2e editie van de Architecten Wielerkoers! Want ook dit jaar gaan we opnieuw een fantastische editie neerzetten! Inspirerend en uitdagend met volop mogelijkheden om nieuwe contacten op te doen en bestaande te bestendigen”, aldus de organisatoren..

Na de geslaagde ‘Drenthe- en EK editie’ van 2023 hebben de vier initiatiefnemers alweer snel de plannen gesmeed voor 2024. Filex, Nexxt Lighting, DecoLegno en Vepa the furniture factory pakken als organisatie vol enthousiasme deze unieke koers weer op. “Dit jaar gaan we neerstrijken in het Land van Maas en Waal en het Rijk van Nijmegen! Het gebied rondom Wijchen gaat de deelnemers verrassen met imponerende dijken, een fraaie route, idyllische dorpjes en een streek vol met een nostalgisch karakter. We gaan de mooiste routes maken waarbij je dit jaar kan kiezen tussen 55 km en 90 km. Ook op snelheid kun je je voorkeur aangeven, zodat het vooral genieten is deze dag. Deelnemers voelen zich vooral thuis tijdens deze fantastische wielerdag!”

Natuurlijk kan iedereen weer rekenen op alle bekende faciliteiten, waaronder gratis parkeren, bewaking van de fietsen en douchegelegenheid en sluiten we af met een aantrekkelijke afterparty. De Architecten Wielerkoers is er voor architecten met passie voor fietsen en (interieur) architectuur en wordt jaarlijks mogelijk gemaakt door een prachtig aantal wieler-minded bedrijven. Hiermee staat deze koers stevig op de kaart voor de komende jaren.

Meer weten?

Neem contact op met de organisatie; CP Erik Luisman; e-mail info@architectenwielerkoers.nl of via M 06-11 006 575

Kijk ook op www.architectenwielerkoers.nl