Interieurmerk Rivièra Maison presenteert met trots een eerste glimp van de nieuwste producten van de komende herfst-wintercollectie. De new arrivals weerspiegelen de kenmerkende esthetiek van het merk en bieden een spannend voorproefje van komend seizoen.

“De nieuwste items worden gekenmerkt door een verfijnde combinatie van frisse, lichte en warme nuances die een knusse sfeer creëren. Rivièra Maison bewijst opnieuw haar talent voor het combineren van tijdloze elegantie en een chique uitstraling. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en inspirerende ontwerpen, weerspiegelen de new arrivals de onmiskenbare signatuur van het merk”, aldus het merk zelf.

Twee uitblinkers van de new arrivals zijn jubileumstukken ter ere van het 75-jarig bestaan van Rivièra Maison. “Deze limited editions symboliseren de lange traditie van het merk in combinatie met een diepe verbondenheid met haar trouwe klanten. Deze items, de “RM Sailboat”en de legendarische “RM 75 XL Car” zullen het hart van de echte Rivièra Maison liefhebber sneller doen kloppen.”

De new arrivals van de herfst-wintercollectie van Rivièra Maison zijn nu verkrijgbaar in de winkels en online op de officiële website. Het merk nodigt haar klanten uit “zich te laten meeslepen door de new arrivals van het herfstseizoen en het huis te verrijken met tijdloze elegantie en comfort.”