Haco is de nieuwe hoofdsponsor van topschaatsster Dione Voskamp. Dione was na het uiteenvallen van haar commerciële schaatsploeg op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en vond deze in Haco.

Topsporter
Dione is geboren en getogen in De Lier en woont momenteel in de schaatshoofdstad Heerenveen. Ze is professioneel schaatsster en gespecialiseerd op de 500 en 1000 meter. Op dit moment bereidt Dione zich in Inzell (Duitsland) voor op het Worldcup kwalificatietoernooi.

Start schaatsseizoen
In het weekend van 28 t/m 30 oktober start het langebaanseizoen in dé schaatstempel Thialf. Op zaterdag 29 oktober komt Dione op nationale televisie in actie. Te zien op NPO1 vanaf 13:50 uur.

Samenwerking
Haco en Dione gaan op marketinggebied een actieve samenwerking aan. Zo zal het logo van Haco tijdens het seizoen 2022-2023 onder andere op het schaatspak, haarband en de nieuwe auto van Dione te zien zijn. Daarnaast zal Dione betrokken worden bij diverse social media campagnes.

Droom najagen
”Haco wenst Dione heel veel succes dit seizoen en hopelijk kan ze dit jaar haar droom verwezenlijken door zich te plaatsen voor de Olympische Spelen 2026 in Milaan.”

 

Meer Haco

Directie interview: ‘Haco Wonen en Slapen is klaar voor volgende fase en trekt Arno van Aken aan als Commercieel Directeur’