Advertorial

‘Merken, makers en zaken van morgen’

De imm cologne van 17 tot 23 januari 2022 in Keulen

Ervaar de grote merken en makers op locatie, ontmoet oude en nieuwe zakenpartners face-to-face en bereid het bedrijf voor op de toekomst: in januari 2022 opent imm cologne, het eerste grote live-evenement in de meubelbranche na de pandemie, zijn deuren. En welke plek is er beter geschikt om eindelijk weer eens de komende collecties als eerste te bekijken, de trends en onderwerpen van de toekomst te ontdekken en de basis te leggen voor het bedrijfsleven van morgen, dan de Keulse inrichtingsbranche?

Tijd voor Uitwisseling

Het motto Tijd voor Uitwisseling vat de twee belangrijkste facetten van de beurs samen: Tijd om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en ideeën uit te wisselen en tegelijkertijd iets nieuws te creëren dat nog steeds aanvoelt als imm cologne. Het resultaat is een format dat klassieke beurzen combineert met digitale ideeën en deze samenvoegt tot een uniek concept.

Stand: Kare, Home Scenes, Halle 10.1

Het live evenement aan het begin van het jaar

Het live event aan het begin van het jaar blijft het hart van de beurs. Nieuwe producten en collecties met eigen ogen zien, materialen aanraken, innovaties op locatie ervaren en face-to-face oude en nieuwe partners ontmoeten. Dat is ook in de toekomst niet vervangbaar. Ook in 2022 is Keulen daarvoor de perfecte locatie: Er worden 600 exposanten verwacht waarvan 74% uit het buitenland. Bij de heropstart na corona wordt de imm cologne de grootste interieurbeurs van Europa.

Hierbij toont de internationale ontmoeting van de sector ons natuurlijk niet alleen het actuele rijke aanbod en de nieuwste inrichtingsideeën. In Keulen presenteren de grote merken en designers hun visie voor morgen en bepalen ze samen met de bezoekers de belangrijkste interieurtrends voor de komende maanden.

Pure Editions, Halle 3.2

Het gaat veel verder dan de beurs alleen

Het tweede, nieuwe facet van de imm cologne heet “imm cologne 365”. Hiermee wordt de beurs niet gewoon alleen maar op internet verlengd: De combinatie van het zakelijke netwerk ambista en het inhoudelijke platform “the magazine by imm cologne” is uniek in de branche. Het biedt de interieurdesignscene het hele jaar door zaken, netwerken en het uitwisselen van inspiratie tot ver buiten de beurs.

Informatie over en tickets voor imm cologne 2022 op imm-cologne.com.

For Seasons

 

Stand: Draenert, Pure Atmospheres, Halle 11

 

Informatie over en tickets voor imm cologne 2022 op imm-cologne.com.