De Woonindustrie is naar eigen zeggen hét B2B-inkoopcentrum voor interieur. Met ruim 200 merken biedt het centrum wij een totaalaanbod onder één dak op gebied van meubelen, design, verlichting, slapen, woningtextiel, woonaccessoires en domotica. De organisatie nodigt de vakhandel uit het zelf te komen ervaren. 

”In 2023 hebben wij een viertal mooie vakevenementen op de agenda staan, te beginnen met de Voorjaarsvakdagen op 5, 6, 7 en 8 februari. Een bijzondere editie in het teken van ons 30 jarig bestaan, we nodigen je van harte uit. Alles staat in het teken van ‘nieuw en toekomst’ in het komend voorjaar: collecties, trends, kleuren, ontwikkeling en techniek. Laat je verrassen en persoonlijk adviseren en maak kennis met nieuwkomers.”

VOORJAARSVAKDAGEN 2023 ENJOY NEW COLLECTIONS

Zo 5 feb 10.00 – 17.00 u WOON&INTERIEURevent*
Ma 6 feb 10.00 – 18.00 u
Di 7 feb 10.00 – 18.00 u
Woe 8 feb 10.00 – 17.00 u

”Kom je op dinsdag 7 februari? Mis dan de trendlezing van Anna Hutten (Koninklijke Inretail) niet. Ze bespreekt de trends van 2023 en geeft een sneak peak naar 2024. Ze vertelt hoe je actuele trends kunt vertalen in de styling van je winkel en je bezoekers kunt blijven prikkelen,” aldus de organisatie.

”Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR toegangscode van De Woonindustrie bij binnenkomst geldt als entreebewijs. Heb je deze nog niet, vraag deze dan aan via de website van de Woonindustrie.”

*Op het WOON&INTERIEURevent zijn ook consumenten welkom. Neem je klant mee of verras ze met een toegangscode voor een exclusief kijkje achter de schermen via deze link. Consumenten kunnen uitsluitend inspiratie opdoen en advies krijgen in De Woonindustrie.

WOON&INTERIEUREVENT

Bezoekers kunnen tijdens het WOON&INTERIEURevent (Consumentendag), op zondag 5 februari, een presentatie van Christel Benning bijwonen. Christel is al jaren creatief professional en prognosestylist met ruime ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en trends en een bijzonder gevoel voor kleur en kleurcombinaties. Ze neemt je mee in de trends van komend jaar en hoe je dit kunt toepassen in je eigen woonomgeving.

”Om consumenten extra te inspireren bieden wij een trendroute langs onze exposanten aan. Onder leiding van een stylist maken consumenten kennis met de nieuwste trends, kleuren en collecties.”

NIEUWE MERKEN

De slaapafdeling breidt uit met de Duitse slaapfabrikant Dormiente, het merk Viscotex van Bonna Benelux en tijdens de Voorjaarsvakdagen vind je ook de bedden van Egwell mijn Bed in het centrum. Kreamat Original Beds gaat de tweede verdieping van de glazen toren in het Atrium vullen.

Op de designafdeling verwelkomen we een viertal Spaanse merken waaronder Perobell en Annud. Ook Dutch Tribes kiest met haar nieuwe label Kanza (zitmeubelen in het hogere segment) voor De Woonindustrie.

Tijdens de Voorjaarsvakdagen zijn ook Actona en IJcoon weer aanwezig met nieuwe collecties.

KALENDER 2023

Eerste Marketday van 2023: 2 januari.

Voorjaarsvakdagen 5-8 feb
Interieurprofessionaldag 6 mrt
MDXL Project & Interieur 3 apr
Najaarsvakdagen 10-13 sept