Op zaterdag 7 januari a.s. organiseert Woonmall Alexandrium een uniek event, waarbij zij haar nieuwe beeldmerk en logo gaat onthullen. In 2021 bestond Woonmall Alexandrium 25 jaar. Vanaf dat moment is er hard gewerkt om Alexandrium Woonmall klaar te stomen voor nog eens 25 succesvolle jaren.

De eerste stappen zijn gezet: na lang onderzoek en studie is er een heldere toekomstvisie voor de komende jaren ontwikkeld, tevens is het totale beeldmerk en logo in een nieuw jasje gestoken. Op zaterdag 7 januari wordt het nieuwe logo onthuld en presenteren we onze nieuwe huisstijl. Ook gaat op dat moment de nieuwe website live.

Fred Breedveld, voorzitter bestuur VvG Woonmall Alexandrium: “Wij zijn enorm trots dat wij als éérste overdekte woonmall van Nederland nog steeds on top of mind zijn. Wij willen onze gasten creatief blijven uitdagen en inspireren. Daarom vinden wij het nodig om onze uitstraling te veranderen. 7 januari vind de onthulling van ons nieuwe logo plaatst. Daar begint onze inspiratiereis, waar wij iedereen hartelijk voor uitnodigen”.

Woonmall Alexandrium pakt tijdens de dag van onthulling uit met ‘heerlijke hapjes en drankjes’. Na de unieke onthulling act (om 13:30 uur) worden er goodiebags uitgedeeld. ”Alsof dat nog niet genoeg is, zitten er in een aantal goodiebags ook wooncheques verstopt!”