Met ingang van december 2023 sluit Dik den Hollander interieurs in het Noord-Brabantse Werkendam zich aan bij de Woonspecialist formule.

Juist omdat je als klant bij Dik den Hollander interieurs terecht kan voor je complete woninginrichting én omdat zij kwalitatieve producten van top merken bieden, sluiten ze naadloos aan bij waar de Woonspecialist voor staat”, aldus Bas Meuleman, van de Woonspecialist. “Met ooit de eerste verkoop vanuit een woonhuis, stap je inmiddels een complete woonwinkel binnen met een veelzijdige presentatie van vloeren, raamdecoratie en gordijnen. En ook voor projectinrichting ben je hier aan het juiste adres. Naast een uitgebreid aanbod met alles voor jouw complete woninginrichting, nemen ze je alle werk uit handen. Interieuradvies, inmeten en monteren; in Werkendam draaien ze hun hand er niet voor om!”.

De Woonspecialist is naar eigen zeggen dé specialist in wonen met alles voor een complete woninginrichting  zoals vloeren, raamdecoratie, gordijnen en meer. “Alles met het beste advies en de slimste oplossingen door eigen vakmensen. Lokaal de beste, door passie en enthousiasme in combinatie met vakkennis en met meer 70 winkels verspreid over het hele land, dus altijd in de buurt.”