Decorette Roosendaal verhuist midden in coronatijd naar een groter pand

Ondernemers Sander en Suzan durfde het aan, zelfs in coronatijd, ze verhuisde op 5 maart jl. met hun winkel naar een groter pand op de Nieuwe Markt 5 in Roosendaal.

In 2012 begonnen ondernemers Sander en Suzan met de winkel Maison et Moi. Sinds 2019 is het stel ook gestart met een Decorette, zodat consumenten een compleet woonadvies konden krijgen van interieurontwerpers en stylisten. Van vloer- en raamdecoratie tot meubels en accessoires. Met de toevoeging van een Decorette werd de collectie namelijk flink uitgebreid met o.a. vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, carpetten en shutters.

Nu, 2 jaar later, werd het tijd voor de volgende stap. Sander, Suzan én hun team verhuisde met hun winkel naar een pand van 290m2 aan de Nieuwe Markt. Sander over de verhuizing “door te verhuizen naar een groter pand kunnen we klanten nóg beter inspireren, zo kunnen we bijvoorbeeld meer stijlkamers inrichten. Ook zitten we nu op een zichtbaardere plek in Roosendaal. Het is inderdaad een gewaagde stap tijdens de coronacrisis, maar we hebben er het volste vertrouwen in!”

Angela van Dongen, Formulemanager Decorette, vult aan “Het is een prachtige winkel geworden, er komen al behoorlijk wat complimenten binnen vanuit de verschillende leveranciers én de eerste klanten die de winkel op afspraak hebben bezocht. Dit is echt een winkel waar je naartoe wilt i.p.v. online te shoppen.”

Over Decorette
Decorette, onderdeel van Euretco, is sinds de oprichting in 1972 een begrip in de Nederlandse woningtextielbranche. Inmiddels werkt de formule samen met 18 verschillende A-merk leveranciers op het gebied van interieur. Bovendien heeft Decorette een uitgebreide private label collectie. Decorette is dé inspirator voor de klant die op zoek is naar een eigentijdse woonstijl.

Euretco B.V.
Euretco is de grootste retail-serviceorganisatie van Nederland. We werken samen met zo’n 1.500 ondernemers en franchisenemers. In totaal runnen zij bijna 2.200 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. Gezamenlijk exploiteren zij een consumentenomzet van € 2 miljard.
”Onze kernactiviteiten zijn retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot onze winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere INTERSPORT, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Hubo, Multimate, Decorette, Topform en Libris/Blz. Daarnaast beschikken we d.m.v. onze fashion divisie, met onder meer Babyface, Born with Appetite, Marco Manzini en Inshape, over internationale topmerken in het dames-, heren-, baby- en kinderkledingsegment.
Sinds 2015 is Euretco onderdeel van EK/servicegroup (EK), een Duitse internationale retail-serviceorganisatie met het hoofdkantoor in Bielefeld. EK/servicegroup heeft 3.800 aangesloten ondernemers in de non-foodsector. Haar activiteiten zijn onderverdeeld in Living, Comfort, Family en Fashion.”