Van 24 tot en met 26 september is Deli Home aanwezig op de Interieur Collectie Dagen, gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem. ”Op dit evenement laat Deli Home zien dat haar producten volledig kunnen worden afgestemd op de wensen van de consument. Onze innovatieve, maatwerk woonproducten als inbouwkasten, traprenovatie, metalen deuren en wanden en onze duurzame vloeren en lattenwanden transformeren een woning en geven het een persoonlijke touch.” Deli Home is te vinden op stand  G110.

Maatwerk meubels, metalen deuren en wanden van STIJL Dutch Furniture
STIJL Dutch Furniture biedt naar eigen zeggen ’tijdloze en stijlvolle’ maatwerk meubelen, wanden en industriële deuren, die naadloos passen bij elk type interieur. ”Elk item is bijzonder en uniek omdat het specifiek wordt vervaardigd volgens de wensen van de klant. Met de online configurator bieden we tal van mogelijkheden voor het creëren van een (inbouw)kast op maat. Nu ook met de mogelijkheid voor schuine draaideuren, bijvoorbeeld voor onder een trap of schuin dak.  Metalen, industriële deuren en wanden geven karakter en stijl aan iedere woning. Een glazen deur en wand kan van twee afzonderlijke ruimtes één grote open ruimte maken met veel lichtinval. Met onze metalen opdekdeuren plaats je eenvoudig een nieuwe deur, zonder het kozijn aan te passen.”

Traprenovatie op maat van écht beton
Een trap van beton is strak, stoer en voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur. Traprenovatie op maat van beton maakt het creëren van een échte betonnen trap eenvoudig. ”Dit beton is lichter dan traditioneel beton, maar ontzettend sterk doordat het voorzien is van glasvezels. De waterdichte coating zorgt ervoor dat de betonnen overzettreden beschermd zijn tegen vocht en vlekken. Naast de betonnen traprenovatie bieden we ook traprenovatie op maat aan van laminaat, PVC en Scandinavisch eikenhout.”

Met behulp van de online configurator kan de consument eenvoudig en snel op maat gemaakte traprenovatie samenstellen. Deli Home verzorgt kosteloos het inmeten van de overzettreden en eventuele stootborden voor de consument. ”Vervolgens worden alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig op maat gezaagd in onze fabriek. Vervolgens monteren onze professionals de nieuwe trap in slechts een halve dag!”

Luxueuze eyecatchers met Decowall Acoustic
Lattenwanden verrijken het interieur als een luxueuze eyecatcher, het voegt een vleugje elegantie toe aan een ruimte en verbetert direct de akoestiek. ”De hoogwaardige Decowall Acoustic lattenwanden en tegels zijn vervaardigd uit MDF latten en een vilten achterpaneel, waardoor deze luxe en rust uitstralen in iedere ruimte waar het wordt toegepast. Nieuwe innovaties zijn de Decowall Acoustic Advanced en Decowall Acoustic Tile. Deze lattenwanden en tegels laten zich moeiteloos met elkaar combineren, waardoor je volledige controle hebt over het interieurdesign.”

Interieur Collectie Dagen
InCoDa is de vakbeurs om de nieuwste collecties, ontwerpen en trends te ontdekken bij toonaangevende merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering voor zowel woninginrichting als projectinrichting. Met de recentste trends, masterclasses en inspiratiesessies gegeven door diverse inspirators uit de branche. Ambachtelijk vakmanschap is te bewonderen op verschillende stands, tijdens demonstraties en uiteraard bij het Nationaal Kampioenschap Parketleggen en het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen.