Vol trots presenteert Deponti drie nieuwe overkappingen die het assortiment verrijken. Het betreft twee lamellendaken: de Pinela en de Pinela Deluxe, en het Verdeca vouwdak. Met deze uitbreiding speelt Deponti in op de vraag en behoeften uit het midden en hogere segment in de overkappingen industrie.

Meerwaarde
Hendrik Kersten, algemeen directeur van Deponti vertelt enthousiast: “Belangrijke pijlers voor deze slim ontworpen aanwinsten zijn design, flexibiliteit en betaalbaarheid. Zo bieden we enerzijds meerwaarde aan ons dealernetwerk en eindgebruikers en breiden we anderzijds onze positie op de markt uit.”

Van overkapping naar tuinkamer
De drie overkappingen zijn met zorg ontworpen en voorzien van een luxe uitstraling. Daarnaast is er een mogelijkheid de overkapping uit te breiden met (dimbare) LED-verlichting en een automatische bediening door een Somfy motor. Wanneer men de Fiano glazen schuifwanden toevoegt, tovert u uw overkapping in een keer om tot een tuinkamer.

De producten op een rij

Pinela: Aluminium lamellendak
De lamellen van de Pinela zijn tot 120 graden kantelbaar. Hiermee kan de gebruiker spelen met de lichtinval, de schaduw en het luchtverloop onder de overkapping. De geïntegreerde goot in de overkapping én in de lamellen zorgt er bovendien voor dat waterophoping wordt voorkomen. De Pinela kan zowel vrijstaand als aan een woning worden geplaatst. Optimaal gebruikersgenot dus.

Pinela Deluxe: Aluminium lamellendak voor een ‘cabrio-effect’ in de tuin

In een handomdraai de beschikking over een open ruimte boven het terras? Met één druk op de knop open je de lamellen van de stijlvolle Pinela Deluxe en creëert u een cabrio-effect in uw tuin. De Pinela Deluxe wordt verder gekenmerkt door de waterdichtheid en automatische Somfy bediening. Ook is de overkapping zowel als wandmodel, als vrijstaand model te plaatsen.

Verdeca: Vouwdak met aluminium frame
Ultieme Flexibiliteit en een strakke belijning
Met de Verdeca bepaalt de gebruiker op welke manier in de tuin genoten kan worden. Dat heeft alles te maken met het slimme systeem. Het vouwdak bestaat namelijk uit een aluminium frame en een waterafstotend (wit) doek. Met één druk op de knop schuif je het doek (gedeeltelijk) open en creëert u een terras vol daglicht. Een dicht doek beschermt bovendien tegen regen en zon. Het vouwdak wordt optioneel verfraait door middel van LED-verlichting verwerkt in het doek.

Meer informatie

De drie overkappingen zijn vanaf april uit voorraad leverbaar.

www.deponti.com / info@deponti.com

0412 762 708

Eerdere berichtgeving over Deponti

Vijf jaar op een rij FD Gazellen winnen? Deponti doet het!

 

DEPONTI LANCEERT MEUBEL WEBSHOP!

Nieuwe editie Interior Business Magazine: exclusief dubbelinterview met Peter Seemann en Henk Voortman.