Deponti, leverancier van aluminium overkappingen, luxe houten overkappingen, glazen schuifwanden en boomstamtafels, wint voor de vijfde keer op een rij een FD Gazellen award!  Het Brabantse bedrijf behoort wederom tot een van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Bij de FD Gazellen awards worden de bedrijven beoordeeld aan de hand van strenge criteria. Zo wordt er onder andere gekeken naar: financiële groei, marge en personeelsgroei.

Hendrik Kersten, eigenaar van Deponti: ”Vijf jaar op een rij winnen, betekent vijf jaar achter elkaar flinke groei. Dit bevestigt dan ook de drive van Deponti: duurzaam groeien in verschillende Europese markten. Deel van het succes van Deponti komt voort uit het distributiecentrum. Met een oppervlakte van 15.000m² kan Deponti vrijwel alles uit voorraad leveren.” Anderzijds benadrukt Deponti dat de groei mede te danken is aan hun werknemers en partners. Kersten: “De groei stopt hier voor ons zeker niet. Er liggen grootse plannen voor 2020 waarmee we weer blijven uitbreiden.”

Deponti zoekt mensen om op hun rijdende trein te springen en bij te dragen aan de verdere groeidoelstellingen. Wil jij deel uitmaken van deze jonge en ambitieuze organisatie? Kijk dan eens op: https://www.deponti.com/nl/vacatures