De beroepsvereniging voor stylisten roept op: “Op zaterdag 9 april zijn interieurprofessionals, consumenten, studenten en iedereen die we vergeten zijn van harte welkom! Bewust niet digitaal (ben jij dat scherm ook zo beu?) maar een gelegenheid om elkaar weer live te ontmoeten en nieuwigheden op interieurgebied te ontdekken en delen.”

“Voor nu alvast de belangrijkste contouren maar zeer binnenkort vind je hier alle belangrijke programma details van FESTIVAL INTERIEUR! Niet alles, want we willen je vooral graag verrassen op deze dag.”

“Het programma is gevuld met interieur noviteiten, inspirerende talks van interieurstylisten en ontwerpers, gezellige workshops, een interieurmerken markt, demo’s en de lancering van een gloednieuw interieurmagazine. Dit magazine is gemaakt in samenwerking met niemand minder dan vakbladengoeroe, Mary Hessing onder andere bekend van Libelle, Residence en WOTH.”

Festival Interieur vindt plaats bij De Groene Afslag in Laren. “Dé circulaire hotspot van Nederland waar de creativiteit vanaf spat”, aldus BNS Crisp. Op de foto de Astronautenzaal van De Groene Afslag.