De inschrijving voor deelnemende interieurmerken is nu open

Voor de derde keer op rij vindt het succesvolle vakevenement Destination: Design plaats. Dit keer op 15, 16 en 17 september 2024. Interieurprofessionals zijn net als in 2023 welkom in het iconische Klokgebouw in Eindhoven. Geïnteresseerde interieurmerken kunnen zich nu aanmelden voor deelname. Er is plaats voor maximaal 50 merken uit binnen- en buitenland.

Afgelopen januari 2023 namen 48 nationale en internationale designmerken deel aan het vakevent Destination: Design. Door verschuivingen en veranderingen in het internationale beurslandschap ontstond er een sterke behoefte aan een kleinschalig, gastvrij en inspirerend evenement voor ontmoetingen met vakgenoten en de presentatie van nieuwe producten. Daarom sloegen Label Vandenberg en Leolux Furniture Group opnieuw de handen ineen om dit vak event te organiseren.

 

 

Volgend jaar, op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2024 zijn interieurprofessionals opnieuw welkom om het event in het Eindhovense Klokgebouw te bezoeken. Het evenement is gratis toegankelijk voor bezoekers. Door het gezamenlijke spatial design is opbouw van stands niet nodig, waardoor het voor deelnemers een aantrekkelijke en kosten effectieve beurs is. Daarnaast worden bezoekers en deelnemers verrast door een collectief horeca concept.

Inschrijven voor Destination: Design 2024 voor deelnemende interieurmerken kan nu via:
info@destinationdesign.nl

Over Destination: Design
Destination: Design is een gezamenlijk initiatief van Centrale Bond Meubelfabrikanten (CBM), Label Vandenberg en Leolux Furniture Group en alle overige deelnemende merken. Het concept: het samenbrengen van de beste Nederlandse en internationale designmerken in een inspirerende en gastvrije omgeving. Als bestemming voor inspiratie en ontmoetingen is Destination: Design een platform voor nieuwe producten, innovaties en ideeën gericht op retailers, (interieur)ontwerpers, stylisten en architecten.

destinationdesign.nl