Drie BNS-stylisten mogen zich dé ontwerpers van een nieuwe, unieke MONDiART collectie noemen

Afgelopen vrijdag werd er in de sfeervolle showroom van MONDiART gestreden voor een plaats in het nieuwe stylisten team dat voor het Eindhovense bedrijf een exclusieve collectie mag ontwerpen. In samenwerking met BNS Crisp konden stylisten zich aanmelden om deel te nemen aan een pitchronde. Hierin presenteerden alle deelnemers hun visie over het bedrijf en merk MONDiART in een Moderne en/of Scandinavische stijl.

Een gouden kans

Na een warm ontvangst en rondleiding door de showroom en werkplaats van MONDiART, was het voor de deelnemers tijd, om voor de speciale gelegenheidsjury bestaande uit: Maya Kol, organisator van showUP, Designer Thomas Eurlings en Mascha de Bruin, head cluster retail & interior van Easyfairs te pitchen. Alle deelnemers kregen 10 minuten presentatietijd, waarna de jury 5 minuten lang vragen konden stellen. Helaas gooide corona roet in het eten voor Stylist Maaike Welle, haar pitch werd professioneel overgenomen door Cole Brekoo. Ook BNS Crisp voorzitter, Carin Frijters pitchte er enthousiast op los. Wie wil nou niet zo’n gouden kans pakken!

Rondleiding

Sharon Roest: “Toen ik hoorde van de samenwerking tussen BNS Crisp en MondiArt en zij graag wilde samenwerken met Interieurstylisten om een mooie nieuwe collectie samen te stellen, twijfelde ik geen moment. Maar het blijft toch wel een ding, je ideeën en visie presenteren. Afgelopen vrijdag voelde echter als een warm bad in de showroom in Eindhoven, de spanning was er zeker, maar vanaf de eerste minuut voelde het echt als een project dat je SAMEN gaat doen. En als je dan te horen krijgt dat jouw presentatie de juiste snaar raakt en je dan ook echt iets moois gaat maken samen, maakt je hart wel ff een sprongetje. Ik heb er zo onwijs veel zin in en kan niet wachten om aan de slag te gaan met Karen, Inge en de mensen van Mondiart.“
Unaniem jury-oordeel

Na een ontspannen lunch kwam het hoge woord van de jury eruit. Unaniem kozen zij: Inge Schuller, Karen Verhoeven en Sharon Roest (v.l.n.r.) als het nieuwe MONDiART stylisten team. Binnenkort starten zij met het ontwerpen van een nieuwe collectie, waarvan de naam op een later moment gelanceerd zal worden. “Het ontwerpproces, de samenwerking, de collectie we gaan het allemaal delen op ons social media,” aldus een enthousiaste Cole. “Vijf masterpieces uit de collectie, zijn straks exclusief verkrijgbaar, via onze partner BFI I Best For Interiors.”

Inge Schuller: “Met name voor Scandinavische interieurs heb ik een grote passie en daarom voel ik me vereerd, dat ik voor kwaliteitsmerk MONDiART in samenwerking met mijn collega stylisten een collectie mag ontwerpen in deze stijl”

Stylist Choice 2.0

Door het succes van de Stylist Choice collectie die vorig jaar gelanceerd werd, door de vijf stylisten: Wieke Harting, Petra Sloot, Ineke van Leijsen, Miriam du Maine en Lotte Nijkamp, is het team momenteel bezig met een tweede project voor MONDiART. Ook deze collectie zal tijdens showUP gelanceerd worden.

Karen Verhoeven: “Bij het zien van de BNS Crisp oproep voor deelname aan een ontwerpwedstrijd voor MONDiART, was mijn eerste reactie: ‘full circle’! Tijdens mijn studie aan de Academie Artemis vond ik productontwerp één van de leukste vakken en de moderne Scandinavische woonstijl is helemaal in mijn straatje. Mijn bedrijf heet niet voor niets HjemmeBy = vertaald uit het Deens – ThuisBij. Ik ben dan ook zo blij, dat ik 1 van de gelukkige interieurontwerpers ben, die samen met MONDiART aan de slag mag. Op naar een fantastische collectie!”

Meer infortmatie:

MONDiART BV Art & Decorations
sales@mondiart.com
www.mondiart.com
+31(0)402627440

Stylisten:

Inge Schuller
Studio Soho
www.studiosoho.nl

Karen Verhoeven
Studio HjemmeBy
www.studiohjemmeby.nl

Sharon Roest
Sharon Roest Interieur & Styling
www.sharonroest.com