Sanders Meubelstad slaat verfrissende weg in met Sanders Wonen

Sanders Meubelstad heeft een nieuwe naam: Sanders Wonen. Waar de naam wellicht niet verrast, doen de vernieuwde winkels, nieuwe website en collectie dat wel! Helemaal gericht op een jongere doelgroep biedt Sanders Wonen in maar liefst 12 vestigingen in het land moderne kwaliteitsmeubels tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Dankzij de switch spreekt het meubelbedrijf meer mensen aan tijdens hun zoektocht naar een interieur. Ook de huisstijl heeft een nieuwe lik verf gekregen en geeft het imago van Sanders Wonen een frisse impuls. In de collectie vind je tijdloos design naast de woonstijlen van nu. Alles kwalitatief én betaalbaar.

Al meer dan 50 jaar
Wat 50 jaar geleden begon in Gelderland, is inmiddels uitgegroeid tot een woonformule met 12 vestigingen. Je vindt een Sanders Wonen in Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Heerlen, Leiderdorp, Oldenzaal, Rotterdam, Son, Utrecht, Waalwijk en Zwolle. In deze woonwinkels staan de passie voor woninginrichting, liefde voor het vak, oog voor kwaliteit en een klantgerichte benadering altijd centraal.

Een unieke eigen collectie
De uitgebreide en unieke eigen collectie die Sanders Wonen kenmerkt is zorgvuldig samengesteld en afgestemd op de wens van de klant. Zo kunnen heel veel meubels uit de collectie door de klant zelf samengesteld worden middels het SandersPlus concept. Hiermee speelt Sanders Wonen in op de behoeften van hun klanten en bieden ze hen een unieke service. Want zoals Sanders Wonen stelt; thuis maak je samen!