Per 1 januari 2019 heeft VME in Duitsland er drie nieuwe leden bij. VME geeft nog altijd aan ‘ongeveer 200’ ondernemingen als lid te hebben, die gezamenlijk goed zijn voor 400 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, België en natuurlijk Nederland. De nieuwe leden zijn: Möbel Wiemer (Soest), Möbel Graf (in Pirna) en Möbel Block (in Meckenbeuren).

Wiemer is een traditionele meubelonderneming, als sinds 1952 in Soest gevestigd. De winkel van de familie Wiemer en Kanne telt 24.000 vierkante meter, het aanbod is een mix van klassiek en actuele woontrends. Op het hoofdkantoor van VME in Bielefeld zijn ze blij met de toetreding van Wiemer. Directeur Frank Stratmann zegt: “Met Möbel Wiemer versterken we onze positie in de regio Ooswestfalen. We heten Birgit Wiemer en Margit en Hans Kanne hartelijke welkom in onze gelederen en verheugen ons op een goede samenwerking.”

Möbel Graf beschikt over een verkoopoppervlak van 20.000 vierkante meter in Pirna, wat is verdeeld over vier etages. Directeur is Andreas Graf. Meubelwinkel Möbel Block telt 30.000 vierkante meter en is van de broers Michael en Wolfgang Block.