Steeds meer interieurliefhebbers vervangen de stoelen aan één kant van hun eetkamertafel door een lange bank. Die combinatie van stoelen en een bankje zorgt niet alleen voor meer dynamiek in je interieur. Het creëert ook een ongedwongen sfeer in huis: iedereen schuift knus aan tafel en het ijs is meteen gebroken.

Skovby presenteert de elegante en comfortabele banken #832, met plaats voor 2 personen, en #833, waarop je met 3 kan plaatsnemen. De eikenhouten bank is verkrijgbaar in 3 tinten: geolied, wit geolied of zwart eikenhout. Maar hét detail dat de aandacht steelt, zijn de gouden touches in het frame. Dat oog voor detail, de hoogkwalitatieve afwerkingsgraad en de uitgepuurde Scandinavische esthetiek kenmerken elk Skovby-meubel.

De Skovby-banken #832 en #833 zijn decoratief en multifunctioneel. Gebruik je ze niet aan je eetkamertafel, dan staan ze ook prachtig in de hal (ideaal om even te zitten om je schoenen aan te trekken) of aan de voet van je bed. Wil je planten schikken op het bankje? Er dat ene verloren hoekje in huis mee opwaarderen?  Met een tijdloos basiselement als deze functionele bank kan je alle kanten op.

Het Deense familiebedrijf Skovby staat naar eigen zeggen al sinds 1933 symbool voor eenvoud, functionaliteit en vakmanschap.  “Duurzaamheid was altijd al deel van de bedrijfsfilosofie. Tot op vandaag produceert Skovby alle meubilair lokaal, in de drie eigen fabrieken in Denemarken. Skovby gebruikt alleen hout uit duurzaam beheerde wouden, en alle houtoverschotten worden opgewerkt. Het bedrijf investeert daarnaast in energie-efficiënte machines. Maar het allerbelangrijkste: een Skovby-meubel gaat een leven lang mee. De kwaliteit is ongeëvenaard en de ontwerpen zijn tijdloos.”