Dutch Style – importeur en groothandel van home decor producten, accessoires en sinds kort ook meubelen – komt met een royale uitbreiding van het assortiment. De Baroque Collectie, bestaande uit home decor producten en accessoires, laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en met een geheel eigen karakter. Daarnaast heeft Dutch Style een ruime keuze aan kroonluchters, grote serie lampenkappen van eigen design en klein meubelen.

Twee keer per jaar wordt de collectie naar eigen idee en ontwerp vernieuwd en uitgebreid. Door middel van het bezoeken van antiekmarkten en winkeltjes in binnen- en buitenland, worden zij geïnspireerd tot het creëren van nieuwe producten. Afgelopen periode is de webshop flink aangevuld met zware kwaliteit roestvrij stalen meubelen in mat goud en glimmend zilver. De kasten en tafels hebben een strak design en passen perfect in een restaurant, hotel of winkel.

Ook is de collectie uitgebreid met een ruime keus aan hoge kwaliteit zit meubelen, ontworpen door hun eigen design team. De meubels zijn handgemaakt, rekening houdend met duurzaam en comfortabel gebruik. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in trendy kleuren en prints. De vulling is gemaakt van HR-schuim voor een optimaal zitcomfort.

De collectie en de nieuwe meubelen zijn te bewonderen bij De Woonindustrie te Nieuwegein; sinds augustus dit jaar heeft Dutch Style daar een grote showroom van 150m2, te vinden op de 2e verdieping, stand C070. Zij hopen hiermee nieuwe klanten te kunnen ontmoeten binnen een nieuwe doelgroep; winkels, restaurants, decorateurs en stylisten. Op maandag zal daar altijd een vertegenwoordiger aanwezig zijn die de bezoekers te woord zal staan en kennis laat maken met de nieuwe royale collectie.