De bank Colla van Pode (design: Susanne de Graef, 2019) heeft de erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) ontvangen. De GIO is toegekend door een vakjury die de ingezonden producten beoordeelt op productontwikkeling, ontwerp- en productkwaliteit.

De officiële uitreiking vindt plaats op 21 oktober, tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. De erkende producten worden tijdens DDW tentoongesteld in het Klokgebouw. De onafhankelijke vakjury van GIO 2019 bestond uit voorzitter Jan Siebers, Zuzanna Skalska en Hans Robertus.

Colla is onderdeel van de Pode collectie, het kleurrijke en dynamische lifestylemerk van Leolux. De producten worden op bestelling geproduceerd. Artdirectors van Pode zijn Claire en Roderick Vos. Net als alle Leolux producten worden ook de Pode designmeubelen geproduceerd in de fabrieken van Leolux in Venlo.
Ontwerpster Susanne de Graef wil met Colla een oase van gezellige geborgenheid creëren. Het meubel heeft zijn heerlijke hoekjes als belangrijk kenmerk. Perfect om samen in weg te kruipen of helemaal voor jezelf te claimen. Het is volgens Pode een eigenzinnig ontwerp, gemaakt voor de consument die graag een comfortabele “statement-bank” in zijn woning wil hebben.

Colla is er als loveseat, tweezits, 2,5-zits of driezitsbank, en is ook een poef leverbaar. Het meubel is verkrijgbaar in elke Pode-stof of leer uit de Pode collectie. De voetjes kunnen worden uitgevoerd in lak of poedercoating.