Blue is al jaren een uitnodigende familie zitelementen voor zakelijke settings. Voor een optimale zitervaring heeft het ontwerp van Mario Ruiz onlangs een metamorfose gehad. De afmetingen van de Blue fauteuil zijn nog altijd compact, maar het zitcomfort is verbeterd door de ruimere zitschaal. Bovendien is er een houten vierpoot onderstel aan het Blue programma toegevoegd.

Blue Conference

De Blue Conference fauteuil heeft een comfortabele actieve zit. Blue Conference is verkrijgbaar met de nieuwe houten vierpoot, een vernieuwd sledeframe en een houten of stalen kruisvoet. De houten variant is te voorzien van wieltjes. Dit maakt Blue breed inzetbaar als conferentiestoel of fauteuil in een ontvangstruimte.

Blue Lounge

De kuip van Blue Lounge heeft een organische vorm met een lage en diepe zit. De nieuwe houten vierpoot geeft ieder interieur een huiselijk tintje. De Lounge modellen zijn ook beschikbaar in een vernieuwd sledeframe of stalen kruisvoet. Alle Lounge modellen kunnen met een lage of hoge rugleuning worden uitgevoerd. De Blue chaise longue, ottomans en een side table maken de Blue zithoek compleet.

Over Casala

Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. “Design linked to Functionality” is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.