Dutchbone, onderdeel van de Zuiver Group, presenteert de nieuwe zomercollectie die vanaf mei verkrijgbaar zal zijn. Twee voorbeelden zijn de nieuwe Giada modulaire sofa en de Caroun serie van kasten en spiegels. De collectie straalt volgens Dutchbone warmte en ambiance uit, heeft een retro-touch met een duister element. Alsof je in een ander universum terecht bent gekomen, een beetje dat Twin Peaks gevoel.

Maar gezelligheid blijft voorop staan want dit is een zomercollectie en het interieur moet weer een upgrade krijgen, zo hoopt iedereen in de branche. Met deze collectie is dit prima mogelijk aldus het merk: ronde vormen (dus herkenbaar vrouwelijk) in mooie materialen als hout en marmer met mooie stoffen en een vintage look. Het maakt het interieur sfeervol en soulful aldus Dutchbone.

De nieuwe Giada sofa kan naar wens worden samengesteld: als tweezitter, driezitter of nog groter; aangepast aan de ruimte en de zitwensen. De Giada poef kan los bijgeplaatst worden maar ook deel uitmaken van de vaste opstelling bij wijze van speelse variatie. De Giada serie is rijkelijk gestoffeerd in glanzend fluweel is twee diepe tinten. De naden, de zitting en de afgeronde vormen zorgen voor een charmante retro look die direct meer warmte geeft aan het interieur, aldus Dutchbone.

De nieuwe Dutchbone Caroun serie omvat spiegels, dressoirs, kasten en een bijzettafel gemaakt van gecarboniseerd bamboe, een sterk en duurzaam materiaal dat direct zorgt voor een warme look en een warme ambiance. Dit wordt nog vergroot door de afgeronde vormen en hoeken die in alle ontwerpen terugkeert. Het rookglas in de deuren en laden van de kasten geeft een subtiele retro touch aan het interieur.

Dutchbone.com